Pensiunea Püspök (Episcopul)- Vincze Kecskés Erzsébet

Pensiunea Püspök (Episcopul)- Vincze Kecskés Erzsébet

Description

Clădirea a fost construită în anul 1948 şi până nu de mult a funcţionat ca şură pentru adăpostirea animalelor şi depozitarea fânului. După modernizare şi modificări interioare s-a transformat în pensiune agroturistică, în exterior păstrâdu-şi stilul şi forma originală. Partea de mijloc de la parter este înaltă şi spațioasă, împodobită cu diferite obiecte vechi. Serveşte pentru primirea turiștilor. În prelungirea acestei părţi se află o sală de mese  modernă , decorată în stil tradiţional, sugerănd o atmosferă de la începutul sec. XX. Capacitatea este de 80 persoane.

Pensiunea are trei aripi, fiecare cu intrare separată:

A) Aripa stăngă:

Camera nr. 1: – 2 paturi individuale, baie proprie, mobilier pictat manual
Camera nr. 2:   – 2 paturi individuale, baie proprie, mobilier pictat manual

Camerele nr. 1 și 2 se află la etaj.

Camera nr. 3:   – 2 paturi individuale, canapea extensibilă

Aceasta cameră se află la mansardă și este de fapt un apartament , fiind alcătuit dintr-un living și un dormitor. Accesul la baie este  din dormitor.

De asemenea in hol se află și o toaletă.

 

B) Aripa dreaptă:

Camera nr. 4:  –  este o cameră spațioasă recomandată pentru familii. La intrare în cameră se află un mini living, de unde  este și accesul la baie. La o diferență de nivel de patru trepte se găsește dormitorul cu  4 paturi individuale.
Camera nr. 5:  – este o cameră spațioasă recomandată pentru familii. La intrare în cameră se află un mini living, de unde  este și accesul la baie. La o diferență de nivel de patru trepte se găsește dormitorul cu  4 paturi individuale.

Camerele se află la etaj și  au o tereasă comună cu o frumoasă panoramă asupra satului şi a Muntelui de Piatră. Ambele camere au intrarea dintr-un hol.

C) Aripa din spate:

Camera nr. 6:
   – 1 pat matrimonial, 1 pat individual, baie proprie
Camera nr. 7:   – 1 pat matrimonial, 1 pat individual, baie proprie
Camera nr. 8:   –este recomandată pentru familii. Se compune din două camere decomandate, alcătuind un apartament.În camera exterioară avem 2 paturi individuale, iar în camera interioară 1 pat matrimonial și 1 pat individual. Accestul la baie este din camera interioară.

Cele trei camere sunt la etaj, și au intrarea  dintr-un living spațios, unde se află și un televizor.

La fiecare nivel se găsește un frigider.

Capacitate totală de cazare este de 27 persoane.

Pensiunea este clasificată la 3 margarete.

La parter se află o sală spațioasă pentru primirea turiștilor, echipată cu televizor. De aici se intră în sala de mese.

În cele două încăperi se pot organiza următoarele evenimente: team buildinguri, nunți, botezuri, zile onomastice, evenimente familiale, reuniuni, mese festive, etc…

În curte mai sunt 2 clădirii. Una este o casa ţărănească construită în 1850, care serveşte ca muzeu, cu trei camere: cameră curată, atelier de scuptură, colecție de farfurii pictate. Cealaltă clădire este o terasă deschisă, acoperită, la mijloc cu un cuptor de făcut păine. În gura acestuia se poate prepara tradiţionalul „kürtös kalács”.
În curte avem posibilitatea de parcare pentru autoturisme.

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room