Püspök Panzió – Vincze Kecskés Erzsébet

Püspök Panzió – Vincze Kecskés Erzsébet

Description

Az 1948-ban épült, eredetileg csűrként működő épületet vendégfogadás céljára alakítottuk át, megőrizve eredeti formáját.
A középső, magasabbik részen a régi csűrkapu nyit egy tágas helyiséget, mely a vendégek fogadására szolgál. Itt televizió is található. Ennek meghosszabbításában egy teljesen új, modern ebédlő található, mely XX. század eleji hangulatot idéz. Díszítése hagyományosan kalotaszegi. Férőhelyek száma 80.
A Püspök panziónak három szárnya van, mindegyik külön bejárattal.

 1. A) Bal oldali szárny
  – 1. szoba: 2 db. 1 személyes ágy, saját fürdő – hagyományos, festett bútorzat
  – 2. szoba: 2 db. 1 személyes ágy, saját fürdő – hagyományos, festett bútorzat

A szobák az emeleten vannak.

– 3. szoba: 2 db. 1 személyes ágy és egy kétszemélyes kanapé

Ez egyapartman, mely a tetőtérben van. Egy nappaliból és egyhálószobából áll. A fűrdő a hálószobából nyílik. Az előtérbentalálható egy wc fülke is.

 1. B) Jobb oldali szárny
  – 4. szoba: családok részére ajánlott, tágas helyiség. A bejárati ajtó egy kisebb társalgóba visz. Innen különbejáratú wc és zuhanyfülke nyílik. Négy lépcsőfok szintkülönbséggel lépünk a halószobai részre, ahol 4 db. 1 személyes ágy található.

– 5. szoba: családok részére ajánlott, tágas helyiség. A bejárati ajtó egy kisebb társalgóba visz. Innen különbejáratú wc és zuhanyfülke nyílik. Négy lépcsőfok szintkülönbséggel lépünk a halószobai részre, ahol 4 db. 1 személyes ágy található.

Mindkét szoba egy közös előtérből nyílik, és az emeleten található. A szobák egy közös terasszal rendelkeznek, melyről szép kilátás nyílik a falura és a Hármas Kősziklára.

 1. C) Hátsó szárny
  – 6. szoba: 1 db. franciaágy, 1 db. 1 személyes ágy, saját fürdő
  – 7. szoba: 1 db. franciaágy, 1 db. 1 személyes ágy, saját fürdő
  – 8.szoba: családok részére ajánlott apartman. Két egybenyíló szobából áll, a fürdő a belső szobából nyílik. A külső szobában 2 db. 1 személyes ágy van, a belsőben pedig 1 db. 1 személyes és 1 db. franciaágy.

A szobák az emeleten találhatók és egy nagy közös társalgóból nyílnak, ahol egy TV is található.

Minden emeleten az előtőrben, egy – egy hűtőszekrény található.

Férőhelyek száma összesen 27.

A panzió minősítése 3 margaréta.

 

A földszinten egy tágas, televizióval felszerelt helyiség áll a vendégek rendelkezésére. Innen nyílik az ebédlő.

A két helyiség alkalmas különböző események megrendezésére: csapatépítő tréningek, keresztelők, osztálytalálkozók, kisebb esküvők 120 főig, konfirmációs ebédek, iskolai ballagások, stb…….

Az udvaron egy 1850-ben épült, felújított tájház áll, egy tiszta szobával, egy fafaragó műhellyel és egy szoba  tányérgyűjteménnyel. A tájházzal szemben egy tágas, fedett terasz található, festett bútoros konyhasarokkal és egy igazi sütőkemencével. Itt finom kürtőskalács és kenyér elkészítését is be tudjuk mutatni. A panzióhoz egy kert is tartozik, gyümölcsfákkal, a fák között egy nagy méretű hintával.
A vendégek gépkocsija az udvaron, biztonságban parkolható.

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room