Események betöltése

« All Események

Őszi vásár – Régiségek vására, Körösfeketetó

október 8 - október 11

          A nagy hagyományokkal rendelkező vásárt minden ősszel, október második hétvégéjén rendezik Körösfeketetőn (Negreni), a Sebes Körös két partján . A falu a Nagyvárad- Kolozsvár útvonalon fekszik, a Királyhágótól 10  km-re, Erdély belseje felé.

A vásár két részlegből tevődik össze.Az egyik KGST-piac szerű, ahol teljesen új árukat lehet találni. Az igazi kuriózum az a rész, ahol a vendég kedvére kutathat a különböző régiségek után, pl. varrottasok, festett cifra tányérok, kályhacsempék, népviseleti ruhadarabok, könyvek, szerszámok, festmények, bútorok stb. Ezzel akár több napot is el lehet tölteni, mivel az árusok szinte naponta cserélődnek.

 

 Megjegyzés: :

-az elszállásolás és az étkeztetés Kalotaszentkirályon történik, magyar családoknál  két – háromágyas szobákban.  Házanként általában két szobához tartozik egy fürdőszoba, angol WC-vel.

 

 

ÁR:szállás,  vacsora, reggeli –  23 Euro/fő/nap vagy 7 600 Ft/fő/nap

   – egyágyas felár: + 6 Euro/fő/nap vagy  2 000 Ft/fő/nap

 

 

-a vendégek  ideutazása saját gépkocsival történik .  Kérésre az érdeklődőknek külön programot tudunk összeállítani a környékbeli nevezetességek megtekintésére. Előre egyeztetve mikrobusz vagy terepjáró  bérelhető.

 

 

 

 

Galerie foto:

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room