Magyar változat English version

Bun venit la Sâncraiu!

Pensiunea Püspök - Vincze Kecskés Erzsébet

Clădirea a fost construită în anul 1948 și pînă nu de mult a funcționat ca șură pentru adăpostirea animalelor și depozitarea fânului. După modernizare și modificări interioare s-a transformat în pensiune agroturistică, în exterior păstrâdu-și stilul și forma originală. (...)

Casa de vacanta Kecskés Kúria - Vincze Kecskés Erzsébet

Casa de vacanță se găsește în acest sat pitoresc situat la poalele Masivului Vlădeasa, la poarta nordică de intrare în Munții Apuseni. (...)

Program de Paște Reformat

Sosirea oaspeților după masă, cazare, cină la gazde, pregătirea ouălor pentru vopsit, excursii, etc....... (...)

Weekend la cules de muguri de brad

Vă invităm să veniți în ținutul Călata, satul Sâncraiu să culegeți muguri de brad, după care sa faceți siropul împreună cu gazda, iar partea dvs.să o luați acasă. (...)

Târgul coaselor – Negreni

Târgul cu o tradiție de câteva secole se organizează in primăvara fiecărui an, în al doilea sfărșit de săptămănă al lunii iunie, pe malul Crișului Repede, în localitatea Negreni. Satul este așezat pe drumul european E60, la 10 km de Piatra Craiului, spre Cluj. Târgul poartă denumirea "Târgul coaselor" deoarece marchează începutul cositului. (...)

Tabara de dansuri populare

Se organizează în fiecare an în prima săptâmână a lui august, în anul 2017 fiind a XXVII – a ediție. La tabără participă tineri din toată Europa, Canada, SUA și alte țări ale lumii, dornici să însușească muzica și dansurile maghiare, specifice Ținutului Călata. (...)

Zilele satului

Se organizează anual în al treilea weekend a lunii august. Programul începe sămbătă, când au loc programe pentru copii: concurs de desen pe asfalt, concurs pe biciclete, tenis de masă, handbal, fotbal, etc. Duminică dimineața are loc o slujbă religioasă la biserica reformată, urmată de depunerea de coroane la statuia poetului Ady Endre... (...)

Sarbatoarea Sf. Stefan

Se organizează anual în jurul datei de 20 august , ziua lui Sf. Ștefan. Festivalul se desfășoară simultan în mai multe localități din zona Clujului. Participă formații de dansuri populare ale minorităților din diferite țări ale Europei. (...)