Varianta romana English version
Ön a: Home / Panziók / Sóvidék Panzió és Vendégház Parajd:

Sóvidék Panzió és Vendégház Parajd

A szálláshelyünk a falu Parajd felőli településrészen, a DN A13-as jelű főút mentén fekszik, mintegy 80 m-re az úttól, távol annak zajától. Az új építésű családi ház emeleti része van kialakítva már építésénél fogva vendégfogadásra. A házból szép kilátás nyílik a környező hegyekre, Alsósófalvára. A szálláshely tágas parkolóval (4-6 autó, kisebb autóbusz) rendelkezik, zárt udvarban. Az udvarhoz kisebb gyümölcsös-kert tartozik, ahol található a filagória is. Ugyanitt van a grillező-bográcsozó is, valamint az udvar és a kert köztes területén egy kisebb játszótér (mászóka, homokozó, kis biciklik, autók, labdák, pancsoló medence)...
A vendégek részére külön lépcsőfeljáró vezet az emeleti részre, ahol a nappali-étkező-konyha, valamint a 4 vendégszoba található. Az előbb említett helységben 10 férőhelyes étkezőasztal, felszerelt konyha (hűtőszekrény, villanykályha, mikrohullámú sütő, mosogatókagyló, tálaló, étkező készlet, kávéfőző, stb.) és televízió található. Ugyanebből a helységből nyílik a 4 vendégszoba, amelyek közül 2 db 2 ágyas szobának közös terasza van a szállás déli részére, Alsósófalvára nyújtva panorámás kilátást. A nagyszoba = családi szobában van egy franciaágy és két különálló szimpla ágy, a 4-dik szobában két szimpla ágy van, amely összetolva franciaágyas szobának is használható. Mindegyik szobához saját fürdőszoba tartozik (mindegyikben zuhanyzó, wc és mosdókagyló). A fürdőszobákban, konyhában állandó melegvíz és hidegvíz áll a vendégek rendelkezésére. A szobák fenyőfa bútorzata az ágyakon kívül szekrényt, éjjeliszekrényt és éjjeli lámpát, valamint TV-vel vannak ellátva.

Szállás: 10 EUR/fő/nap

Kedvezmények:
- több, mint 7 nap esetén 10%
- több, mint 3 nap és 10 fő esetén 10%
- 3 éves korig ingyenes, 4-10 év között 50%
- Zala megyeieknek, szegváriaknak: 10%
- szezonon kívül (nov. 1. - ápr. 30): 10%
- visszatérő vendégeknek: 20%
* a kedvezmények nem halmozhatóak
** a kedvezmények az ünnepi (húsvét, pünkösd, karácsony, szilveszteri és a székelyföldi tánctábor idejére) nem vonatkoznak.

Étkezés:

  • egyénileg a szállás konyháján, étkezőjében
  • reggeli, félpanziós ellátás = megegyezés szerint


Parajdi Kálmán-Endre
Székelyföldi Szálláskereső | Cazare in Secuime
SeklerTravel Utazási Iroda (Engedély sz.: 5745/2010)
office@szekelyszallas.huoffice@cazareinsecuime.ro
M (RO): +40742581925, F (RO): +40266240598www.cazareinsecuime.ro
http://www.szekelyszallas.hu/